Filozófia

A La Sultane de Saba alapításakor az elsődleges szempont volt, a keleti nők ősi és értékes szépségrituáléjából örökölt tudás, mely az idők során anyáról lányára szállt.

Mindezt az autentikus és eredeti termékeken, valamint az elbűvölő illatokban és káprázatos színekben elérhető arc- és testkezeléseken keresztül. A La Sultane de Saba célja az, hogy Ön álmodjon és képzeletbeli utazást tegyen, felfedezve távoli horizontokat, haladva a nap földjei felé, ahol a test és a lélek visszatér a relaxálás és a jólét gyökereihez.

A titokzatos Kelet, valamint Ázsia és egyéb égtájak szépségrituáléi által inspirált La Sultane de Saba, különböző termékcsaládokat kínál, melyek mindegyikének a különleges és varázslatos hitelesség a kiindulópontja.

Ajánljuk mindenkinek, aki a több száz éves kozmetikai rituálék teremtette kozmetikumokkal szeretne szépülni és szépíteni, és amellett kényeztetni bőrét, és vendégeit az érzékek felett…

Minõség követelmények…

Minden egyes La Sultane de Saba termék ritka alapanyagok kombinációja a világ tájairól.

Ragaszkodnak a rendkívül szigorú laboratóriumi követelményekhez, ezekívűl a termékek paraben -mentesek, állatokon nem tesztelték és nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőket.

A folyamosan fejlődő termékcsaládok tartalmazzák mind a professzionális használatra való termékeket kabin kiszerelésben, mind a lakosságiakat, melyek több mint 20 féle illatba érhetőek el és kielégítenek bármilyen arc- és testkezelési igényt.

A több mint 1200 hálózaton keresztül elérhető világszerte, közéjük tartoznak az exkluzív “La Sultane de Saba ” Spa-k is. Megtalálható Franciaországban, valamint Japán, Horea, az Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Ausztrália, Szingapúr, az Egyesült Királyság, Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Görögország, Izrael, Svájc, Belgium, Új-Kaledónia, Gabon és még sok más.